Fiji – Afslapning i hængekøjen

Den mystiske nationaldrik Carva

Den mystiske nationaldrik Carva

Den første dag på Fiji boede vi i Nadi på hovedøen. Da vores hotel ikke havde så meget at tilbyde, ud over en egentlig ret lækker pool, hoppede vi på en lokal bus, hvor vi, ud over en masse indfødte, mødte et par australier, som spurgte om vi ville med til en lille landsby. Den ene australier var venner med nogle lokale i byen, og han havde gennem en årrække besøgt dem i næsten alle hans ferier, jae sådan et tilbud kunne vi selvfølgelig ikke sige nej til, selvom det hele var lidt spøjst, da vi ikke anede, hvor vi var, da vi bare var sprunget på bussen uden kort eller lignende.

Fiji-madDa vi kom til landsbyen blev alle helt vilde, og vi var totalt omsværmet af de små ufattelige nuttede børn i byen, som gerne ville charme sig ind hos os. De var SÅ søde. Efter lidt tid blev vi sammen med mændene fra byen inviteret til at smage nationaldrikken “kava”. Den ene australier Peter sagde til os “It looks like mud, and it taste like mud” og det havde han fuldstændig ret i! Vi kunne dog fornemme dens virkning, ens tunge blev lidt prikkende og lidt følelsesløs, og hvis man drikker nok af den, skulle den eftersigende have samme virkning som alkohol. Vi nåede dog ikke så langt, inden vi besluttede at vende snuden tilbage mod vores hotel.

Eftermiddags-te på den første ø vi besøger.

Eftermiddags-te på den første ø vi besøger.

Dagen efter gik turen ud på en af de 336 øer, som Fiji består af. Afsted med fem timer på båd, hvor vi sejlede forbi en masse små øer, før vi kom frem til vores ø, Nanuya Lailai, hvor vi skulle bo på Sunset Resort. En rigtig hyggelig ø, hvor vi rigtig lærte det afslappede og ubekymrede Fiji-liv at kende. Her hoppede vi hurtigt i det klare vand. Senere gik vi ned til et lille sted ved navn Tea spot, hvor vi fik forfriskninger. Om aftenen var der krappekapløb, meget underholdende! Specielt en af guiderne Tula var ret sjov.

Fijihytte

En af de små hytter vi overnatter i på første ø.

Vågnede tidligt næste morgen og gik ned og sov videre i en hængekøje på stranden(var ikke den eneste der fik den ide!), det var virkelig smukt at se solen stå op fra køjen. Efter morgenmad besluttede vi os for at gå over på den anden side af ø en, hvor filmen ”The Blue Lagoon” i sin tid blev optaget. Her er tale om en virkelig smuk del af øen, tog ca. 30 minutter at går tværs gennem øen. Der var bare så vidunderligt smukt, og vi elskede at svømme i det dejlige vand (som vi senere blev straffet for med slemme forbrændinger!).

South Sea Island

South Sea Island

Om aftenen var der stor fest og vi snakkede med en masse mennesker fra alle dele af verdenen, samt fik fejret Tulas fødselsdag.

Næste ø var noget større og hed Nativi, og vi boede på et resort ved navn Korovue. En del mere luksus her, her var der i alt fald muligt at gå pa toilet uden at bekymre sig om, hvorvidt der var vand i hanen og toilettet! Har skulle man i stedet være på vagt for små venner (kryb), der gerne ville dele toilettet!

Fiji solnegang

Både solopgang og -nedgang nydes fra hængekøjen.

Den sidste ø vi besøgte var South Sea Island og er det mindste ø af alle. Tager 1 minut at gå rundt om øen, så den er virkelig lille – men skøn. Vi fik snorklet og set et hav af vidunderlige smukke fisk, det var simpelthen i alle regnbuens farver. Om aftenen holdt vi en lille fest, ret sjovt når festen deltagere kommer fra alle mulige forskellige steder – Israel, Sydafrika, Sverige, Holland, New Zealand, Australien, Belgien, Alaska, Canada. Og der blev skreget dyrelyde og ping-pong-pow til langt ud på natten.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s