Mercury Bay, Rotorua, Waitomo og Taupo

Mercury Bay

I dag gik turen tidligt afsted. Lidt hårdt, når man kom sent i seng efter en lang nat! Mødte vores buschauffør Jamie, som vi senere fandt ud af havde verdens mest blandede musiksmag, og som elsker at snakke og snakke og atter snakke i sin mikrofon.

Cathedral Cove

Cathedral Cove

Flere af de mennesker vi havde boet med i Cape Reinga skulle heldigvis med videre samtidig som os, så det var ret hyggeligt.

Vi startede med at se en vulkan og fik et glimt udover hele Auckland. Senere kommer vi til skønne Cathedral Cove. En virkelig smuk strand, hvor vi svømmede ud til en lille grotte, den strand var bare fantastisk.

Senere oplevede vi hotsspots på en anden strand, hvilket var en virkelig mærkelig fornemmelse, det var som kogende vand, når ens fødder sank ned i vandet, det var sindssygt hot!

Vi badede i hotspots.

Vi badede i hotspots.

Mercury Bay – Rotorua

Fra Mercury Bay går turen til Rotorua. Vi kommer forbi byen, hvor Hobitterne holdt til I Ringenes Herre. Senere ankommer vi til Rotoura, som er en by der driver en del af sin energi på den termiske aktivitet, der er i jorden, men det gør også at byen lugter meget sjovt, af rådden æg! Desuden kan der også komme dampe fra undergrunde, simpelthen fordi, der er så meget aktivitet i undergrunden. Byen bliver på maori kaldt ”fong-a-pa-pero” hvilket betyder dårliglugtende sted! Meget passende!

Geyser i udbrud.

Geyser i udbrud.

Rotorua – Waitomo

Inden tur gik mod Waitomo var vi et smut i en af deres flotte nationalparker, hvor vi så geyser i udbrud, hot springs, kogende mudderpøle. Stedet hed Te Puia, det er kendt som et af de steder med de største arealer med denne slags termisk aktivitet. Vi fik desuden også muligheden for at se en ægte kiwi-fulg her, en meget anderledes fugl uden vinger, nærmest en rund kugleformet krop, den så simpelthen så sjov ud, selv om den var ret forvirret og løb fra den ene siden til den anden hele tiden! Desuden fik set en masse af vide om Maori kultur og deres håndværkerkultur.

Black Water Rafting

Black Water Rafting

På vej ned.

På vej ned.

Waitomo-Taupo

Tidligt stod den på Black Water Rafting gennem grotter, med selvlysende Maggots(orme) i den øverste del – lignede en smuk neon farvet stjernehimmel. Vi kom rundt til fods og i vores dejlige store baderinge, vi hoppede flere steder i det sindssyge kolde vand – men det var virkelig fedt. På et tidspunkt blev vi ført frem i et langt futtog alle sammen i vores ringe, med støvlerne under hinandens arme. I den sidste del af turen skulle vi slukke vores lygter på vores hjelme, og finde ud hver især i total mørke!

Vi var sammen med Lucy, Eddie, Dan og mange af de andre fra bussen, og da vi kom tilbage stod det passende på varm suppe og boller.

Om aftenen tog vi hele bussen i byen, vi havde det simpelthen så sjovt, bl.a. sammen med Hedvig og Matilda to svensker vi boede på værelse med. Vi havde bare den sjoveste aften med de andre fra bussen og alle fik bare snakket sammen det var bare så hyggelig, specielt da vi endte med at stå i en stor rundkreds til sidst og skråle med på de sidste sange inden ”The Holy Cow” lukkede.

Vores Black Water Rafting hold, med en masse fra bussen.

Vores Black Water Rafting hold, med en masse fra bussen.

Klar til at komme i gang.

Klar til at komme i gang.

Sidste dag i Taupo havde vi nogle ret slemme tømmermænd, så vi lullede lidt rundt sammen med Matilda og Hedvig – meget hyggeligt og afslappende. Senere fik vi den ide at spille pool, og her kan du se hvad de skrev om det på deres rejseblog:

Biljard
Maste bara beratta att vi och tva danska tjejer – Nanna och Signe – tankte att vi skulle spela biljard. Och det gjorde vi ocksa. Men vi vet inte om man kan saga att vi “spelade” biljard – har aldrig varit med om nagot samre!!!Vi holl pa i 1.5 timme ungefar. En efter en borjade lagga upp sina mynt pa bordet – genom att visa att de ville spela. Det var lange sen man skrattade sa mycket – det var inte klokt! Folk vek sig dubbla av skratt – vilket inte gjorde saken lattare for att traffa de dar himla kloten. Men vi vann faktiskt till slut – helt genomsvettiga av skratt och hart spelande!
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s