Skydive i Taupo & River rafting i River Valley

Skydiving i Taupo

SkydiveVores skydive blev udsat en dag på grund af dårlig vejr. Det var heldigt for os ellers skulle vi have gjort det med en ordentlig omgang tømmermænd! Efter en ret sjov aften på The Holy Cow – hvor vi også løb ind i nogen hjemmefra det nordjyske.

Men da vi endelig kom afsted var skydiving en virkelig fed oplevelse. Vi var oppe med flyet to gange, vores guider sagde at vi måtte lande første gang pga. af skyerne, men da vi kom på jorden fik vi af vide, at det var flyet det var galt med – lidt paradoksalt at vi jo netop havde faldskærme på.  Men vi kom op igen, Signe og to andre skulle hoppe før mig, men så slet ikke dem springe ud af flyet, fordi det gik så stærkt, synes kun jeg Skydivedrejede hovedet væk i et halvt sekund, men væk var de andre og det blev min tur! Det fedeste var det frie fald – til trods for at det kun er i 45 sekunder, husker man simpelthen det hele. Det føles som en evighed. Og ret sejt lige at gribe fat i fotografens fod, synes det er vildt man kan bevæge sig mod hinanden i luften.

SkydiveEfter det frie fald gik resten af turen ned til jorden noget langsommere. Og yeah alle os fra Kiwibussen der gjorde det, var lige lidt mere cool den dag. Efter springet gik turen afsted videre fra Taupo.

River rafting i River Valley

 River Rafting i River ValleyEfter Taupo gik turen forbi en nationalpark og derefter til et hyggeligt sted i River Valley, hvor den stod på River Rafting.

River rafting var klart en af de fedeste oplevelser på rejsen indtil nu og klart noget jeg må prøve igen. Det gik pænt vildt for sig i vandet med de mange kæmpe sten. Vi blev tippet i vandet et par gange af vores guide, første gang blev vi virkelig forskrækket, da hun gjorde det. Specielt Signe fik lavet et ret spektakulært fald ud af båden!

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s