Beachlife på Australiens østkyst

Byron Bay – Peace Out

Er et virkelig dejlig sted vi boede fire nætter. En rigtig dejlig by med en virkelig dejlig atmosfære – kunne blive her for evigt og bare ’chille’. En tidligere hippeby, så rigtig mange rugbrødsbiler på vejene, i alle mulige farver.

Blev selvfølgelig fanget at stemningen og tog på rigtig på hippe-kjole-shopping. Byen har en virkelig dejlig strand, med enorme bølger, som man blev løfte rimelig hørt op af og kastet mange meter ind af. Når stranden blev for meget nød vi poolen på vores hostel. Har også lært en vigtig lektion, som nok sjældent bliver praktiseret i Danmark. Man kan åbenbart kan være for beruset til at blive lukket ind på en bar i Australien!

I Byron Bay tog vi på Sea Turtle tur. Men jeg så desværre kun en enkelt kæmpe skildpadde, som svømmede virkelig stærkt, og som jeg måtte jage for at få et glimt af! Men så mange andre fisk, stingrays og nogle kæmpe fisk, som vi håber ikke var en eller anden form for hajer, hvilket vi fik fortalt det muligvis var, da vi kom på land. Og så blev dejlige Signe vanen tro ret søsyg i vandet! Og brækkede sig, sammen med en anden pige, som også blev søsyg, mens vores styrmand kom med den klamme kommentar “The fish are going to love it”! Da vi var VILDT glade for byen endte vi med at bruge et par ekstra dage, derfor boede vi både på: Byron Bay YHABackpackers Hostel og det mere rolige efter et par hårde festdage: Baron Bay – Cape Byron Hostel

Sufers Paradise

Et virkelig suferplace – sjovt nok med navnet, med ægte Baywatch-agtige-livreddere. Et sted med flot strand og helt enorme skyskrabere et og sammen sted. Det med enorme bygninger er virkelig noget de dyrker hernede! Vi var i Sea World, mens vi var i Sufers Paradise. Det var meget hyggeligt. Generelt en god og afslappet tid i Sufers Paradise.

Brisbane

En hyggelig storby, hvor vi slappede lidt af og shoppede – kan forestille mig det ville være meget cool at bo i byen. Men genrelt blv byen for os bare et sted, hvor vi slappede af og lavede mindst muligt.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s