Open water diver i Cairns

Sidste stop langs østkysten i Australien er Cairns – her står tiden på dykkercertifikat. Vi har en enkelt dag i byen, inden vi var klar til at komme på skolebænken.

Vores dykkerkursus tager i alt fire dage. De første to dage med tests i klasselokalet og i en pool. Dag tre og fire er vores hold på 12 klar til at komme ud og dykke på åben vand.

Er helt vild med at dykke. I Great Barrier Reef møder vi både hajer, kæmpe skildpadder og mange små Nemo’er 🙂 Og meget meget mere, havde det super sjovt og et mega sjovt dykkerhold og gode instruktører.

Kunne dykke igen og igen, hvis kroppen kunne holde til det. Da vi flyver tilbage til Sydney fra Cairns, kommer der konstant propper i vores ører – men vi overholdt vist også kun lidt mere end de 24 timer, der skal være mellem at man dykker og flyver.

Det har været en af de bedste oplevelser at tage certifikatet – så vi nu kan kalde os selv for Open Water Diver 🙂 Men virkelig trist at skulle sige farvel til Cairns, byen som har været helt fantastisk hyggelig og et dejlig sted med dejlige mennesker. Vi har haft det så sjovt og rart. Først og fremmest sammen med vores dykkergruppe og ikke mindst den enorme gruppe af danskere, som vi pludselig var på vores hostel.

Vi tog vores dykkercertifikat ved Down Under Dive, som klart kan anbefales. Mens vi i Carins boede på Cairns Central YHA Backpackers Hostel, som var ok, måske ikke det helt vilde, men med en masse skønne mennesker, i hvert fald mens vi var der!

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s