Bedbugs i Bangkok

Ankom til Bangkok og sprang selvfølgelig på en taxi til backpacker-mekke “Koh San Rhode”, hvor vi fandt et meget billigt hotel. Om aftenen gik vi ned på en kæmpe plads foran kongeslottet, hvor vi fulgte med i en event om demokrati i Thailand. Der var også en masse drageflyvning, og vi fik et hurtigt glimt af noget thaiboksning.

Bedbugs i Bangkok

I en tuk-tuk med et par piger fra Polen.

Vågnede næste dag og så til stor forskrækkelse, at Signe var blevet bidt af  backpacker-skrækken ‘Bedbugs’. Noooooo…

Hurtigt fik vi skiftet hotel, til et meget bedre et, om vi så skulle af med 70 kr. i stedet med 40 kr. 😉 Mens alt tøj blev lukket inden, til vi kan finde et sted at få det vasket, gik jagten ind på at finde nye klæder. I den forbindelse fik vi self også lige bestilt et par skræddersyet kjoler.

Vi gik hen for at se kongepalæet og mødte der nogle polske piger, som vi hoppede sammen med på en tuk-tuk, og fik en lille rundvisning i byen, og så nogle forskellige templer og budda’er. Derefter var vi inde og se kongeslottet. Efter et par dage i Bangkok fik vi booket os en tur til Chiang Mai og noget transport videre til både Krabi og Koh Phangan, som er de næste to udflugtsmål hernede.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s