Trek og natmarked i Chiang Mai

2007-chiang-mai-023Vi ankom tidligt morgen til Chiang Mai og begyndte at gøre klar til vores trek i junglen. Vi kom hurtigt af sted og blev kørt ud til et sted, hvor vi skulle ud og ride på elefanter.

Det var en rigtig sjov tur. Vores var rigtig sød og hed Pu-du-me. Vi fodrede den med banan, hvorefter den i taknemmelighed oversprøjtede os med elefantsnot! Herefter stod den på vandring i junglen, som var helt ekstremt varmt. På vores hold var tre lidt sjove koreanere, som brugt helt ekstremt meget tid på at tage helt perfekt(og lidt mærkelige) billeder.

Trek og natmarked i Chiang MaiEfter at have gået i rigtig lang tid, kom vi til det skønneste vandfald, som vi straks sprang i og blev nedkølet. Derefter vandrede vi videre, og ved aftenstid kom vi til en lille landsby, hvor vi overnattede.

Efter en nat direkte på gulvet hos vores  værtsfamilien, fik vi morgenmad og gik derefter videre igen. Over junglen er der for tiden et slags røgdække, fordi der er store problemer med skovbrænde i området. Denne dag kom vi også på bambusrafting ned igennem en lille flod.

Da vores trek var forbi og vi var tilbage i Chiang Mai, sendte vi stort set alt vores tøj til vask. 10 kilo tøj fra min side af og 7 kilo fra Signe.

FlodturVi boede i Chiang Mai ind til 18 kr. pr. nat, men var nu et ret godt sted. Om aftenen tog vi af sted på midnatsmarked..

Vi besluttede at vi efter vores trek havde fortjent  noget fodmassage, som måske også kunne hjælpe på mine ømme akilleshæle. Det var super skønt, det var simpelthen lige det vi trængte til. Efter vores fodmassage blev vi overtalt til at prøve thaimassage. Vi blev gået på, krøllet samme og strakt på alverdens måder, men det føltes nu godt bagefter.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s