Krabi – Koh Phangan & Full Moon Party

Dejlig afsalpning i Krabi

Dejlig afsalpning i Krabi

Efter Chaing Mai tog vi turen ned til Krabi. Det meste af tiden dernede stod på skønne drinks og afslapning. Vi boede i ret lækker luksus. Og nød dagene i vandet og en masse farligt stærke drinks om natten.

Efter Krabi tog vi med bus op i landet igen, inden vi så skulle med båd til Koh Phangan.

På Koh Phangan boede vi på et hyggeligt sted ved navn Cabarna Resort. Om aftenen blev der sat små hyggelig mini luftballoner op, mens vi fik forskellige igen voldsomt stærke drinks.

Krabi - Koh Phangan & Full Moon Party

Hyggeaften på Koh Phangan.

Vi var til Full Moon Party, det var vildt fedt, og der var ekstremt mange mennesker, lige nu undre vi os lidt over hvordan vi overhovedet lykkes at komme hjem sammen, efter de mange spande vi fik drukket på stranden – og blev ret store fan af. Det var en lidt sindsyg aften, men et must-do.

Krabi - Koh Phangan & Full Moon Party

Lidt for mange af dem her, av!

Det sjoveste skete næste morgen, hvor jeg vågnede og brændte over alt i hovedet og på hænderne, fattede overhovedet ikke hvad det kunne være, før jeg åbnede min håndtaske og så, at jeg åbenbart havde valgt at fylde den op med chili’er!

Signe fik sig i hvert fald et godt grin, mens hun lå med hovedet toilettet. Vi havde det godt nok pænt dårligt, og vi skulle bruge det meste af dagene på at komme til Bangkok. Efter sejlturen tog vi med nattog det sidste stykke til Bangkok.

Yay grund bruge hippikjolen fra Byron Bay.

Grund til at bruge hippikjolen fra Byron Bay.

Den sidste dag i Bangkok brugte vi på at shoppe de sidste ting i MBK, og vi blev også klippet af en flok “piger” aka ladyboys, som dog var lidt bange for at klippe for meget af vores lyse lokker.

På vej tilbage til Bangkok, hvor vi bruge den sidste dag på lidt shopping og hårklipning.

På vej tilbage til Bangkok, hvor vi bruge den sidste dag på lidt shopping og hårklipning.

Tip: Køb udflugter m.m dernede, det er langt billigere end gennem diverse danske udbydere. Kan være en idé at tjekke op på flybilletter rundt i Thailand, for os var det ok med tog – men busser er helt ekstremt kolde, og man skal virkelig have uldsokker og jakke med, hvis man skal kører med dem om natten.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s