Highway 1

I dag gik turen først et smut forbi klichéen over dem alle: Solvang. Det var nu ganske hyggeligt og vi fik lidt Danish Pancakes på en af de lokale cafeer. Sådan lidt for endnu engang at fejre min fødselsdag 🙂

Et smut i Solvang.

Et smut i Solvang.

Efter Solvang gik turen op ad Highway One mod Hearst Castle. I USA har ikke de smukke slotte som i Europa, men til gengæld har de Hearst Castle, som er et af de mest ekstravagante private hjem, der nogensinde er bygget noget sted i verden. William Randolph Hearst som byggede sit eget eventyrslot i Californien var ekstremt rig, hvilket “slottet” virkelig bærer præg af.

Da vi kommer frem og tjekker fjernsynet kan vi se af Michael Jackson er død, det fylder overalt i medierne. For kun et par dage siden stod vi ved hans stjerne i Hollywood, og nu er han død.

Derefter gik turen langs kysten, hvor Morten virkelig skulle bestå sin ”mandomsprøve” i bil – i mange nålesving langs Highway 1. Det er en virkelig smuk tur, med rigtig mange broer og ekstremt skarpe sving.

Om aftenen ankom vi til Monterey, hvor vi fandt overnatning på See Breeze Lodge.  Straks vi var indlogeret gik vi i gang med at finde en hvaltur, vi kunne springe på den efterfølgende morgen.

En forholdsvis lang køretur langs highway 1 slutter med en flot solnedgang.

En forholdsvis lang køretur langs highway 1 slutter med en flot solnedgang.

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s