Monterey Hvaltur: Hvor bølgerne går højt!

Vi var ankommet sent til Monterey dagen forinden, og havde straks søgt lidt rundt efter en Whale Watching Tour. Så næste morgen tog vi friske afsted ud til søs nede fra Moneteys Fishermans Wharf. På vej ud havde vi valgt at sætte os forrest på dække, fordi vi på denne måde ville sikre os de bedste pladser. Det skulle dog vise sig at være hårdere end forventet.

Monterey Hvaltur - Hvor bølgerne går højt!

På vej ud gyngede vi vildt over bølgerne, mens vandet skummede op på os og vinden blæste hårdt, mens vi klammerede os tæt ind til hinanden i frygt for at ryge overbord! Så meget for de bedste og farligste pladser. Da vi havde sejlet i godt en time stoppede vi endelig. Våde og klamme løsnede vi os langsomt ud af vores krampagtige tag i hinanden!

Heldigvis blev vi hurtigt distraheret, da vi straks så pukkelhvaler. En af dem sprang op i luften og snurrede rundt, et virkelig fantastisk og vidunderligt syn. Det blev også til flere spil med halefinnen. Det hjalp hurtigt på den halvvilde tur ud. På vej tilbage så vi også nogle enkelte definer.

Monterey Hvaltur - Hvor bølgerne går højt!

Undervejs på turen var der rigtig mange ombord, der blev søsyge (åbenbart ekstremt normalt). Morten måtte desværre melde sig under fanerne, og det blev til et enkelt sprøjt eller to ud over relingen. Jeg tror besætningen, en kvinde med skæg og så faktisk mig var de eneste som ikke blev søsyge. Jeg fik det dog lidt dårligt, da vi kom på land igen og alt mad i nærheden selvfølgelig var fisk!

Senere på dagen ankom vi til San Francisco, hvor der var super godt vejr, hvilket er ekstremt usædvanligt for denne by om sommeren. Mark Twain har i sin tid udtalt at den koldeste vinter han nogensinde oplevede var en sommer i San Francisco, men sådan skulle det ikke blive for os, vejret her er super dejligt. Vi rullede ind i byen og kom hurtigt ud at køre i de ekstremt stejle gader, hvilket var super skægt, manglede bare lige at vi lavede en Clinten og fløj hen over de stejle gader.

Hurtigt tjekkede vi ind på USA Hostel San Francisco og i dagens tegn gik vi på jagt efter sushi. Vi fandt i byens china town noget vildt godt sushi.

Monetery & San Francisco-12

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s