Horseshoe Bend – En smuk hestesko

I dag går turen afsted på en lille hike rundt omkring i Grand Canyon-området. Vi lod bilen stå og gik ud mod Hermits Rest, hvor der var rigtig flot. Efter at have brugte både formiddag og middag i Grand Canyon beslutter vi at vende skuden mod Bryce Canyon, som vi har hørt skal være helt fantastisk. Dog først med et lille mellemstop på denne lange vej, nemlig ved Horseshoe Bend nær Page.

Houseshoe Bend er en ufattelig flot klippeformation med vand fra Colorado River omkring sig. Det var en sindsygt flot oplevelse, dog også var ekstrem varm. Den ligger en lille kilometer fra Route 89, og man står på toppen og kigger ned på den – med ca. 320 meters fald, ret voldsomt. Er man i nærheden skal man klart tage et smut forbi, Vi blev total overrasket, da vi nåede frem til den, da man ikke kan se den, før man er helt henne ved kanten.

Derfra kørrt vi videre med et stop i et af de gigantiske malls, hvor vi køber provianter. Herefter går turen mod Bryce Canyon. I USA bliver vi ofte fartsynderne, det er svært ikke at trykke lidt ekstra på speederen, når man køre helt alene, vi bliver særligt opmærksom på det, når vi møder en lokal amerikansk bil, som selvfølgelig overholder alle fartgrænser og ikke køre efter 10 plus/minus som i DK. Men vi prøver på at holde os inde for fartgrænserne, for vi ved jo at de slår hårdt ned på fartsyndere herovre og politiet måske ikke lige er noget vi drømmer om at møde.

Sent efter mørkets frembrud ankommer vi til Bryce Canyon og bliver indlogeret i en lille træhytte lige uden for nationalparken, så vi har denne aften ingen anelse om, hvordan det egentlig ser ud. Vi hopper under dynen og sætter vækkeuret til kl. 5, for at kunne nå solopgangen.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s