Ich bin ein berliner

Nå ja måske ikke en berliner, men det var JFK jo heller ikke. Men læs med om vores tur til Berlin, vi videregiver gladeligt vores bedste tip. Vi tog 26. juli med toget fra Aarhus til Berlin – en let og smertefri syv timer til 649 tur/retur, så derfor også billigt. Kan klart anbefales, hvis man som os bor i Aarhus (jylland), hvor det trods billige flybilletter fra København kan betale sig. Det gode er også, at man ender inden mit i byen, når man hopper på toget til skønne Berlin.

Must i Berlin er den skønne bydele Kreuzberg (Orannienstrasse, Bergmannsstrasse, Schlesisches strasse), Friedrichshain (Simon Dach-strasse) og the up and coming Neukölln. Gå også på jagt efter et hyggelig weinerei – de er hyggelige og man kan bruge lang tid på at få nogle glas vin og ikke mindst glo på mennesker – total ynglings beskæftigelse.

Andre tips inkluderer Badeschiff, som er en udendørs pool i floden Spree. Er del af et kulturelt område ved vandet der hedder Arena. Ligger Ml: Treptower Park S-bahn og Schlesisches Tor- U-bahn. Og er man i byen en søndag er der loppemarked ved Boxhagener Platz, Friedrichshain fra kl. 10 og i Mauer Park også fra kl. 10-18, der er pænt meget gang i den der om søndagen.

Vi købte desuden et museumspas, som vi brugte tog dage på. Vi fik set alverdens museer, både de klassiske Berlin must do – men også nogle andre og mere ukendte. Synes det var ret godt med museumspasset, som klart hjælp når man kunne hente indgangsbilletter og så komme tilbage senere og gå direkte ind, uden at skulle stå i kø – eksempelvis på museumsinsel.

Nå ja, så vi var også en dag i Berlin Zoo – det var meget hyggeligt, men det synes jeg nu altid en tur i Zoo er.
Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s