Sommer i Sydeuropa

Genova

Egentlig hedder feriedestinationen Cannes. Men da vi fløj med Ryanair til Milano, blev det til en overnatning i Genova. Et hyggeligt døgn i byen med god italiensk pizza på et torv og en nat på et lille hotel i centrum.

Cannes

Cannes byder på sol og strand!

Mougins

Vi er på et lille visit i denne smukke by Mougins, som er en lille landsby fyldt med gallerier og atelierer. Her kan man let bruge en formiddag på at gå rundt på en lille kigger i den lille by, som med stor iver fremhæver at Picasso har boet 12 år i byen.

Saint Paul de Vence

Tiden i Cannes giver mulighed for et smut til Saint Paul de Vence. Det er en smuk lille bjergby, som man kan bruge langt tid på at tøffe rundt i.

Nice

Monaco

Pisa

Sidst stop på vores ferie med Mortens forældre er Pisa.

Advertisements

One thought on “Sommer i Sydeuropa

  1. Det ser ud til at være en fed rute. Er selv lige kommet hjem fra Krakow, og det er en virkelig hyggelig by. Flere gange om dagen kan man komme på en gratis walking tour, den vil jeg anbefale. Desuden vil jeg anbefale at tage en tur ud og se Auswitch. Det er en på én gang forfærdelig, men også interessant oplevelse.Derudover vil jeg også slå et slag for, at I også tager forbi Prag. Det er virkelig en skøn og rigtig smuk by. Jeg har selv brugt denne hjemmeside, da jeg var i Prag: http://www.prag.dkGod tur!Hilsen Camilla

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s