London Baby

Hyggelig familie-vinter-tur i London. Det er ikke min første gang i London, men det er ved at være nogle år siden. Og det nye i London var, at vi efter vores helt vildt fede Fat Tire Bike Tour i Berlin, valgte at tage med på sådan Fat Tire Bike Tour i London.

Det var ikke helt lige så godt som i Berlin, men det var nu også en rigtig fin måde at se byen. I modsætningen til Berlin har London ikke så mange steder ud over Hyde Park, hvor man må cykle, og det mangler lidt. Men det var en god guide vi havde, og da vi kun er et par dage i London, er det en fin måde, at få set alle de store attraktioner kombineret med historisk og sjov information fra vores guide, som kunne fortælle alverdens ting om byen og de ting vi kom forbi.

Ellers brugte vi dagene til at se alle klassikerne i London, som Big Ben, London Eye, Tower Bridge og diverse museer. Vi var også til gudstjeneste i Westminister Abbey – typisk min familie – “så kan vi da lige få en rundtur gratis”. Så her sad vi fem voksne mennesker, klemt med ind til en gudstjeneste i al vores varme vintertøj, men det var egentlig meget fint. Stille og roligt, og så har vi da også været i kirke i år!

Ellers blev det selvfølgelig også til lidt julegaveshopping, selvom der var sindsygt mange mennesker overalt – synes egentlig London er mere hektisk end New York, men det handler måske om årstiden? Der var allerede i slutningen af november lidt julecrazy i London.

Advertisements

One thought on “London Baby

  1. Pingback: X antal dage Barcelona – What to do? | My Scrapbook Diary

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s