Canazei – verdens bedste skisted?

Så gik turen til Verdens bedste skidestination – Canazei, som den i hvert fald er blevet kåret til. Vi rejste med Slopetrotter og boede på Pension Genzianella, som er måske ikke det smukkeste, men et okay hyggeligt pensionat med en virkelig god og nærmest voldsom halvpension. Vi er med fly til Canazei – hvilket er ret skønt.

Men nu til det vigtigste – pisterne. Området er helt ekstremt enormt, vi har virkelig været omkring, med alverdens lifter og ikke mindst et tog, som går gennem et bjerg. Enkelte gange har vi været så langt omrking, at det krævede en bustur tilbage. Vi havde syv dage på ski og der var hver dag mulighed for at tage nye steder hen.

På andendagen tog vi den orange 40 km. Sella Ronda, som var meget fint, men som virkelig bliver kørt op til noget helt stort hernede. Men det er også en fin måde at få set en større del af området, så godt at gøre en af de første dage.

Derudover er området Arabba ret godt og World Cup pisten Saslon, som i øvrigt munder ud i stedet, hvor man kan komme med lift gennem et bjerg. Begge af disse steder byder på sorte pister. Men hey, det er bare de steder som er nogenlunde tæt på, kan bare ikke huske alle de andre steder, men der er både fede pister og smukke udkigsposter, som eksempelvis på Mt. Marmolada, som er det højeste punkt i 3.265 m., som klart er et besøg værd. Tager du op helt fra bunden, skal du godt nok med tre kabine lifter for at nå derop.

Er det så verdens bedste? Det har vi vist ikke været nok steder henne for at kunne bedømme, men klart det bedste og største pistområde jeg har besøgt. Og så gør det jo heller ikke noget med høj sol og rig mulighed for liggestole, øl og lidt solbadning.

Læs mere om Canazei-området her

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s