Calton Hill, Arthur’s Seat & Mary Kings Close

På vores tredje dag i Edinburg går turen tidligt afsted for at komme på tur rundt i det skotske højland. Men vores tour med Heart of Scotland bliver desværre aflyst. Vi booker derfor en tur i morgen med Highland i morgen i stedet. I stedet shopper vi et par timer inden turen går mod Calton Hill med gode fotomuligheder over byen. Calton Hill er en bakke i Edinburg fyldt med diverse monumenter. Den indgår på UNESCOS verdensarvsliste.

Derefter går turen videre forbi Palace of Holyroodhouse – Elisabeths residens i Skotland. Vi er nu begyndt at mærke varmen, 26 grader er ikke hverdagskost i Skotland.

Med madpakker i tasken er vi klar til at indtage Arthur’s Seat, en 350 mio. år gammel vulkan, der rejser sig 251 m over byen. Turen på Arthur’s Seat er voldsom varm, men vi får den smukkeste udsigt over både byen og vandet. Da vi kommer ned får vi heldigvis mulighed for at svale fødderne i et lille basin og få en lille skraber.

Senere går vi “under jorden”, da vi besøger The Real Mary Kings Close, som er en guided tour under byen i udgravede gamle huse.

Dagen slutter med aftensmad nær Royal Mile med smuk udsigt over byen.

Udsigten fra Arthur's Seat

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s