Barcelona på fem dage

Der er meget at lave i Barcelona. Her er et lille udpluk af, hvad vi fordrev tiden med i vores fem dage i byen:

Dag 1 – Strandliv & Ramblaen

Torsdag er vores første rigtige dag i Barcelona. Da vi kommer fra Edinburgh, hvor vi har oplevet det bedste sommervejr landet har set i mange år, er vi ved at koge over. Derfor går turen mod byens strand. Vi tager med metroen til stranden Bogatella. Det er måske ikke verdens smukkeste strand, men altså der er sand og vand og vi bliver svalet, så det passer godt med os. Til aften tager vi ud for at spise i midtbyen. Og ja, så aflægger vi da også lige det obligatoriske visit  på den helt vildt ekstremt turistede “La Rambla”. Men altså man skal da lige et smut forbi den samme med alle de andre turister, når nu man er i Barcelona. Og vi nyder da også en is, mens vi på et gadehjørne bliver overrendt af mennesker.

Dag 2 – Fat Tire Bike Tour

Vi har både i Berlin og London været afsted med Fat Tire Bike Tour, så for at få et overblik over byen og en masse historie hopper vi igen på cyklen. Vores guide er denne gang fra Canada, det ville ellers have været perfekt, hvis han havde været tysker, da vi i London havde en spansk guide og i Berlin havde en engelsk! Turen tager fem timer. Vi rider gennem Barri Gotic, besøger Gaudis berømte Sagrada Familia, videre gennem Parc de la Ciutadella og cruise rundt i Olympic Village, Port Vell og ved stranden Barceloneta. Efter vores tur rundt i byen tager vi et par timer på stranden, inden vi tager en tur op og ser den helt fantastiske bypark Park Güell, som er et absolut must-do.

Dag 3 – Gaudi’s dag

Efter en tur i Park Güell dagen forinden er vi klar til, at denne dag skal stå helt i Gaudis tegn, som man kan læse en lille guide til her. Så det bliver en dag rundt til diverse Gaudi must-see rundt omkring Barcelona og selvfølgelig til slut Sagrada Familia. Efterfølgende shopper vi i midtbyen inden vi laver en omgang mad i lejligheden(som vi har booket gennem AirBnB).

Dag 4 – Strandliv & Magic Foutain

Igen er vi klar til at bruge dagen på at nyde strandlivet, hvilket er virkeligt skønt og noget af det bedste ved Barcelona – nemlig kombinationen af byliv og strandliv. Efter en dag ved stranden er vi klar til at opleve “Magic Foutain”. Vores oplevelser med det prinsesseagtige Magic Fountain of Montjuïc og det flotte område kan man læse mere om her

Dag 5 – Camp Nou

Sidste dag i Barcelona er jeg selvfølgelig klar til at være verdens bedste kæreste og besøge FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Det er sindsygt varmt, og fint nok at opleve det kæmpe stadion, men selvfølgelig havde det været en langt større oplevelse, hvis fodboldssæsonen havde været i gang og vi kunne have oplevet Messi og Co. Men vi fik set banen både oppefra og nede langs banen, ligesom det blev til en tur rundt på museet. Men altså med mindre man er helt crazy Barcelona-fan, er museet ikke det vilde. Så skal stedet besøges, så skal det kombineres med en kamp, så man kan få den vilde følelse af de mange mennesker på lægterne. Resten af dagen går med lidt shopping, ikke mindst på det skønne marked Mercat de la Boqueria. Vi får en masse frugt og ikke mindst frugtjuice i skønne farver. Til aften spiser vi middag på toppen af den den gamle tyrefægter-arena Las Areanas de Barcelona, som i dag er blevet ombygget til et stort butikscenter.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s