Solopgang i Angkor Wat & cykeltur i Siem Reap

Kl. 4.10 ringer vækkeuret. Hurtigt i tøjet og en gang Nescafe og så er vi klar til at møde vores tuktuk kl. 4.40 og kører mod Angkor Wat. Der er et lille mylder af mennesker, der ligesom os er på vej mod Angkor Wat for at se solopgangen. Vi får et godt spot og så venter vi ellers og tager løbende billeder indtil solen er helt oppe kl. 6.10.

Solopgang Angkor Wat

20140709-144617-53177325.jpg

Angkor solopgang

Vi er ikke de eneste der vil se den smukke solopgang ;)

Vi er ikke de eneste der vil se den smukke solopgang 😉

Herefter tager vi en lille slapper, mens vi ser på livet omkring templet. Så kører vi tilbage til vores hotel, hvor vi får morgenmad og så sover lidt mere 😉 Da vi vågner flytter vi os ned til hotellets pool, hvor vi slapper af et par timer og bliver dejligt nedkølet i poolen.

Solopgang over Ankor Wat

I solen ved Ankor Wat

Senere låner vi cykler og tager på tur i Siem Reap. Frokost indtager vi tæt på byens Old Market. Bagefter cykler vi videre og så sker det igen, vi rammes af et skybrud, som tilsyneladende i Cambodia, i modsætningen til Saigon ved aften tid, kommer ved 14-tiden. Vi flygter ind til en skole, hvor vi får lidt ly, inden regnen aftager nok til at vi kan cykle tilbage til hotellet. Til aften tager vi ind til den såkaldte Pub Street og spiser. Derefter står den på et smut på Night Market inden vi tager hjem og slapper af til en film.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s