Top Gear-style til Hué

Kl. 9 bliver vi hentet af vores to chauffører, som skal kører os til Hué på motorcykel. Vores rygsække bliver spændt bagpå og så går turen ellers derudaf. Turen er stærkt inspireret af Top Gear-værternes tur langs kysten i Vietnam. Som er nogenlunden samme tur som vi denne dag skal på. Dog lidt kortere!

Første stop er ved Marble Mountains, hvor vi får varmen, da vi skal op fort at se nogle pagoder på siden af et af bjergene.

Marble Mountains

Peace out

Marble Mountains

Næste stop er China Beach i Danang.

På biken

Herfra går turen af en af de flotteste strækninger langs kysten, nemlig af Hai Van Pass over et bjerg. Hai Van Pass betyder Sea of Clouds. I dag er der knap så meget trafik på strækningen, fordi der er blevet bygget en tunnel. Så i dag møder man ofte lokale eller andre turister i enten bus eller på motorcykel.

Hai Van Pass

Hai Van Pass

Næste stop er Lang Co Beach, hvor vi finder et hyggeligt lille sted på pæle ude i vandet, hvor vi kan indtage vores frokost.

Elephant Springs

Herefter går turen mod Elephant Springs, som er et langt vandfald, som lokale nærmest bruger som et form for svømmeland. Og i dag er der virkelig varmt, så vi springer også i en times tid.

Elephant Springs

Dagens sidste stop bliver i en meget lille fisker-landsby, hvor vi hilser på lokale og ser lidt om deres arbejde.

Udsigt

Fiskerlandsby

Efter en lang dag med den flotteste udsigt med utallige idylliske og mindre idylliske billeder på nethinden, når vi frem til Hué. Vi er fuldstændig smadret, men det har været virkelig godt. Men vi er ret imponeret over dem vi har mødt undervejs, som har formået at køre hele turen selv fra HCMC med Hanoi som mål! Her ses vores rute langs kysten:

Hue-hoian-map

Advertisements

2 thoughts on “Top Gear-style til Hué

  1. Så spændende og flot (på de billeder vi ser) en tur på motorcyklen, som jo ser ret fredfyldt ud……. Ingen grund til bekymring….. 😉

    • Haha, nej. Vi kan vist roligt afskrive det som den farligste trafikale oplevelse. Vores udflugter på scootere og livet som fodgænger i millionbyer uden egentlige fodgængerfelter er en noget vildere oplevelse 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s