Vinter wunderland i Hamborg

For tredje år i træk går turen med en gruppe veninder til Hamborg i julen. Vi tager afsted torsdag kl. 15.45 og er fremme 19.15. I år bor vi til kun 550 kroner for os alle fire i et seksmandsværelse for alle tre nætter. Lidt vildt! Vores hostel er ikke noget at skrive hjem om, men det giver os da ekstra penge til at spise lækkert. Og det gør vi:

Et af de lækre steder er Die Bank, som er en tidligere bank og nuværende brasserie. Vi ville gerne have været der til aften, men så skal man bestille i lidt bedre tid, så det blev til en skøn frokost i stedet. Et andet godt sted, som vi også besøgte sidste år, er The Bird i St. Pauli, som har ikke mindre end verdens bedste burger. Her skal også bestilles bord i forvejen, og man kan med fordel spise lidt sent og drikke her inden man tager videre i byen.

Ret flot sted, men lidt langt væk, hvis man ikke selv kører.
Silo 16 er et ret flot sted, men lidt langt væk, hvis man ikke er i bil.

Vi var også på en lidt længere udflugt udenfor midtbyen i Silo 16, som er et spisested i en gammel kornsilo. Jeg vil anbefale stedet, hvis man kan køre i bil, men måske lidt langt i taxi som os.

Foruden at spise godt brugte vi én dag på shopping og julemarkeder og én anden dag på at besøge Miniatur Wunderland, som er et mini togbanenet med bl.a. Hamborg, Danmark, Norge, USA og dele af mange andre lande. Derudover gik vi langs kanalerne og kom generelt på gåfod rundt i byen trods minusgrader.

Reklamer