En dag i hælene på Harry Potter

Fra Golfkysten går turen til vores næstsidste destination: Orlando. Her har vi valgt at tage i Universal Studios. Grunden til det hedder Harry Potter!

Universal Studios i Florida består, i modsætningen til den i Los Angeles, af to separate parker. Og vi skal betale ekstra for at besøge begge. De er så enorme, at det kniber med at nå at se alt i de to parker på én dag – vi gør dog et forsøg!

Begge parker  sparer ikke på oplevelser fra Harry Potter-universet. Det første sted vi ankommer til er Hogsmeade, som jo er den eneste rendyrkede troldmandsby i hele Storbritanien! Herfra går turen til fantastiske Hogwarts. Stedet er så magisk, at ens Harry Potter-hjertet hviner lidt af glæde, og som 29-årig spørger man sig selv, om det ville være underligt, hvis man ligesom alle børnene tog forbi Ollivanders Wand Shop for at finde en tryllestav, så man ligesom alle børnene kan trylle de mange steder i parken, hvor disse særlige interaktive tryllestave gør det muligt med et svirp med håndleddet blandt andet at få diverse butiksvinduer til at forvandle sig helt magisk.

Senere på dagen, efter en tur rundt til andre dele af parken og i andre filmuniverser, tager vi turen med The Hogwarts Express til Diagon Alley (som er placeret i park nummer to) -toget giver mulighed for at rejse mellem de universalparker.

Diagon Alley er virkelig som at træde ind i Harry Potters verden, som da han i filmen for første gang træder ind i gaden. Her får vi også smagt på den voldsomt søde butterbeer og møder den skøre buschauffør og Dre Head. Både buschaufføren og Dre Head med jamaicanske accent er klar til på en lille sludder, når de hilser velkommen ved indgangen til Diagon Alley.

Efter Diagon Alley  er vi børn for en dag og tager rundt fra filmunivers til filmunivers og kører i rutsjebaner, til vi til sidst må stoppe og indse, at vi ikke, som da vi var børn, kan råbe ‘igen-igen’ i rutsjebanerne uden at få kvalme.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s