Skeletter & Det Bøhmiske Paradis

KUTNÁ HORA

På turen fra Prag til Berlin har vi udvalgt en række stop. På vores rejse har vejret foreløbigt været rigtig godt – i modsætningen til sommervejret i Danmark. Desværre er vejret ikke rigtig med os på denne dag. Så på vores første stop i byen Kutná Hora bliver det en meget hurtig tur, hvor vores eneste rigtige oplevelse er den lidt uhyggelige kirken Sedlec Ossuary. Selve byen Kutná Hora var et vigtigt centrum for sølvminedrift i middelalderens Bøhmen.

Sedlec Ossuary er også kendt som Church of Bones. Kirken er en af tolv World Heritage Sites i Tjekkiet. Mere end 40.000 skeletter er brugt til at udsmykke kirken. Det er ganske fint at se, men det tager max en halv time at se kirken. Og da det regner ret voldsomt under vores besøg, vælger vi at fortsætte uden at se så meget af resten af byen.

DSC00155

Over 40.000 skeletter udsmykker kirken.

DET BØHMISKE PARADIS

Vores næste stop inden Berlin er naturområdet i det nordøstlige Tjekkiet: Det Bøhmiske Paradis. Her er vejret mere med os og vi får mulighed for at tage på en vandring i det smukke område. Der er lidt vådt i området, men holder nogenlunde tørt, mens vi tager på vandring.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s